Evi Wouters

Evi Wouters

coach / loopbaanbegeleider


Individuele Coaching is je persoonlijke en intrinsieke motivatie in beweging brengen en je drijfveren (her)ontdekken. Een vorm van begeleiding gericht op jouw persoonlijke behoefte en gewenste ontwikkeling, dit op persoonlijk vlak maar ook binnen je loopbaan.


Vanuit een open dialoog verdiepen we ons in jouw persoonlijke levensvragen en thema’s die op de voorgrond liggen en mogelijks in bepaalde contexten van je leven als ‘belemmering’ worden ervaren. We vergroten je zelfinzicht door te kijken naar je gedrag en verborgen patronen. We belichten je kernkwaliteiten en brengen je talenten in beweging, zodat je met zelfvertrouwen een uitdaging kan omzetten in groeimogelijkheden.


Tijdens loopbaanbegeleiding onderzoeken we of hetgeen wat je doet, wat je wilt en wat je kunt ook werkelijk aansluit bij jouw kwaliteiten en waarden. Deze inzichten reiken je handvaten aan, om gerichte sturing te geven bij het realiseren van je loopbaanwensen.


Ik begeleid je mee in de zoektocht naar je ware, zelfbewuste ‘Ik’ door een mensgerichte en persoonlijke aanpak. Door mijn passie voor het leven en de ontwikkeling van mensen, ben ik richting coaching gegroeid.


Mijn kracht is om diepgaand, doortastend en persoonlijk contact te leggen, vanuit een oordeelloze houding. Tijdens onze sessie laat ik mij inspireren door opgedane kennis, technieken en methodieken en krijg jij volledig de ruimte om te groeien binnen jouw uitgekozen parcours.


Sinds 2016 ben ik gecertificeerd als Lumina Learning practitioner waar ik kennis heb opgedaan over krachtige ontwikkelingstools, coaching technieken, zelfmanagement en zelfreflectie. Doorheen de jaren ben ik mezelf verder gaan verdiepen met diverse opleidingen. Momenteel volg ik een beroepsopleiding tot Holistisch Therapeut. In 2018 ben ik gestart als zelfstandige coach in persoonlijke ontwikkeling, aanvullend in 2020 en in 2022 als teamcoach/trainer.

Sinds november 2022 versterk ik het team van Psychopraktijk Schoten en JobAssist met individuele coaching en loopbaanbegeleiding.

Voor loopbaanbegeleidingen en werkgerelateerde vragen werkt Psychopraktijk Schoten samen met JobAssist.


JobAssist is een erkend loopbaancentrum waardoor je voor loopbaantrajecten gebruik kan maken van loopbaancheques van de VDAB. Hiervoor moet je wel aan een aantal voorwaarden voldoen die terug te vinden zijn op de website van VDAB: www.vdab.be/loopbaanbegeleiding


Om de kwaliteit van mijn werk te garanderen volg ik regelmatig opleidingen, bijscholingen, supervisie en intervisie.

Tarief

  • Individuele coaching: € 65 / sessie 60 min.
  • Loopbaanvragen kunnen betaald worden met loopbaancheques van VDAB.


Contact